Så skyddar du din Mac mot virus

Svaret är enkelt. Ladda ner och installera MacKeeper. Du kan prova det gratis på svenska här.

MacKeeper skyddar effektivt din Mac inte bara mot virus, utan också mot nätfiske (fishing), skadliga program, spionprogram, identitetsstöld och annonsprogram – allt medan du slappar på nätet.

För det är just på nätet som du och din Mac löper störst risk. Därför har MacKeeper också en ”Safe Browsing-funktion” som automatiskt blockerar alla hot. Vidare kan du manuellt justera funktionen efter dina egna behov och vanor. Funktionen fungerar med både Safari, Chrome och Firefox.

Antivirus-komponenten i MacKeeper är den mest använda antiviruslösningen för Mac i världen. Den är också en av de allra bästa på regelbunden uppdatering av antivirusdatabaser. Vidare skyddar den dig även om du använder Windows-emulatorer på din Mac. Om den mot förmodan skulle begränsa dig i ditt arbete, så är det mycket enkelt att bara slå av Mackeepers Antivirus Auto-Protect.

Skyddar dig effektivt mot

Skyddar dig effektivt mot

MacKeeper är ett program på svenska som redan används på tusentals Mac datorer världen över. Det har mottagit hundratals så kallade awards, som är utmärkelser mjukvara kan få då den får högsta betyg av experter och användare. Mackeeper är helt gratis att ladda ner och prova.Säkert att installera
MacKeeper är säkert att installera och kontrolleras regelbundet av Norton Antivirus.

Kompatibel med Chrome, Firefox och Explorer